Imobiliare Galaxy Imob Targoviste  


SERVICII OFERITE :

  • ● Consultanta imobiliara
  • ● Extras de carte funciara
  • ● Evaluari imobiliare
  • ● Servicii de Achizitionare & Vanzare
  • ● Cercetarea & Analiza Pietei
  • ● Serviciul de publicare a ofertelor

Oferta Speciala:
 

COD 402
Adresa 
Dambovita Targoviste

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX420914 Vanzare teren industrial 17.000 mp in Targoviste exterior nord Terenul are o suprafata de 1.7 ha si se afla intr-o zona de nord a orasului, la 1 km, fiind amplasat la 100 m de DN 71, drumul ce face legatura intre Bucuresti si Sinaia. Datorita acestui fapt terenul este amplasat ideal pentru orice tip de activitate. Deschiderea este de 46,37 ml la drumul principal, plus acces la inca doua drumuri ce ies tot in DN 71. Terenul este intravilan. Utilitatile se gasec exact langa teren, fiind chiar si un transformator pe acesta. Terenul se preteaza oricarui tip de constructii industriale, constituind o buna ocazie de investitie. Pe teren se gaseste o mica constructie ce are 10 mp. Pretul de vanzare este atractiv: 23 euro/mp. negociabil. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE. CONTACT NON STOP. 0758.098.020
Pret
391000 Euro


 

COD 403
Adresa 
Dambovita Targoviste

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX420910 Vanzare teren industrial 9.000 mp in Targoviste exterior sud Terenul are o suprafata de 9000 mp si se afla intr-o zona de sud a orasului. Datorita acestui fapt terenul este amplasat ideal pentru orice tip de activitate. Deschiderea este de 18 ml la drumul principal. Utilitatile se gasec in imediata apropiere a terenului. Terenul se preteaza oricarui tip de constructii industriale si comerciale constituind o buna ocazie de investitie. Acesta este parcelabil in mai multe loturi. Pretul de vanzare este atractiv: 7 euro/mp. negociabil. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE. CONTACT NON STOP. 0758.098.020
Pret
63000 Euro


 

COD 377
Adresa 
Dambovita Targoviste

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX430917 DE Vanzare casa la Targoviste Exterior Sud Casa P+1, semifinisata, situata la 15 km de Targoviste, compusa din 3 camere, 3 bai, bucatarie, camera tehnica,garaj cu usa automata Hormann, termopane "4 seasons"Trocal, suprafata teren 2800 mp din care 2500 curte, cu o deschidere stradala de 45 ml.Casa este racordata la reteaua de electricitate si exista si posibilitatea racordarii la conducta de apa. Pretul este de 73 900 euro negociabil.Arhitectura casei,curtea generoasa,zona suberba, aproape de padure sunt reale avantaje ale acestei proprietati ce poate fi considerata o oportunitate. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE. CONTACT NON STOP.
Pret
73900 Euro


 

COD 397
Adresa 
Dambovita Targoviste

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX410904 Vanzare apartament 3 camere in Targoviste - micro 6. Apartamentul se afla la etajul 1 al unui bloc cu 4 nivele dotat cu interfon, in apropierea Facultatii de Inginerie, a complexului comercial Pavcom si a liceului I.H. Radulescu, intr-o zona linistita, ideala pentru locuit, in vecinatatea unui modern loc de joaca pentru copii. Imobilul a fost recent renovat intr-un mod modern si practic dispunand de multiple imbunatatiri, din care enumeram: -centrala termica proprie. -gresie si faianta noi si moderne. -geamuri termopan cu tamplarie PVC. -balcon inchis in termopan. -obiecte sanitare moderne. -parchet. Apartamentul masoara 50 mp. utili. Pretul este de 37.900 Euro - NEGOCIABIL. Aceasta oferta apartine companiei Galaxyimob Targoviste - contact NON-STOP.
Pret
37900 Euro / luna


 

COD 378
Adresa 
Dambovita Comisani

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX430902 Casa de vanzare 7 camere Comisani, teren 2200 mp. Casa este construita in 1965, structura caramida, suprafata utila 100 mp, formata din: 6 camere, 3 holuri si bucatarie, fara imbunatatiri, cu utilitati la poarta; Este pozitionata la strada principala asfaltata in zona linistita la 7 km de Targoviste. Pretul este de 22.800 Euro negociabil. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXYIMOB TARGOVISTE. CONTACT NON STOP.
Pret
22800 Euro


 

COD 379
Adresa 
Dambovita Cobia

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX430903 Teren de vanzare Cobia 3467 mp Terenul situat in localitatea Cobia, la strada, deschidere de 15 mp;1100mp este intravilan restul pasune inconjurata de padure;utilitati la poarta, zona buna ,de deal, linistita.Pretul este de 9900 euro negociabil, pret care in raport cu pozitionarea in zona face ca terenul sa reprezinte o buna alegere.ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE. CONTACT NON STOP
Pret
9900 Euro


 

COD 380
Adresa 
Dambovita Fieni

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX461009 VANZARE CASA TRADITIONALA IN ORASUL FIENI. Imobilul, unul dintre cele mai vechi din localitate, reprezinta prin arhitectura sa traditionala un simbol al orasului Fieni, si a zonei de nord a judetului Dambovita. Casa, pentru a fi pusa cu adevarat in valoare necesita unele amenajari si renovari, insa nu de foarte mare amploare. De dincolo de peretii usor afectati de trecerea timpului razbate inca farmecul vremurilor de alta data. Construita practic pe structura clasica a locuintelor din zona submontana de la inceputul secolului XX, casa este compusa dintr-un living destul de spatios, un dormitor primitor, o bucatarie cu rol multifunctional si un hol mare care asigura accesul decomandat in toate camerele. Dovada calitatii desebite a intretinerii acestei case este data de insasi starea actuala a cladirii, din multe privinte mult mai buna decat a unora similare dar cu mult mai recente. Terenul aferent acestui imobil reprezinta un punct forte al acestei oferte. Cu o suprafata totala de 1250 mp si o conformatie perfect plana, constituie o oportunitate deosebita ce trebuie luata in considerare, data fiind si asezare sa intr-una dintre cele mai valoroase zone ale orasului Fieni, respectiv pe drumul ce face legatura intre cunoscuta prin traditiile si sarbatorile populare comuna Runcu si DN71care leaga mun. Targoviste de Sinaia. Pozitia accesibila fata de marile orase, linistea si relaxarea oferita de zona submontana a judetului Dambovita face din aceasta locatie o optiune demna de luat in seama ca si loc de evadare din agitatia si zarva marilor orase. Locatia dispune de toate utilitatile generale (curent electric, gaze naturale, apa curenta, etc) care asigura confortul necasar petrecerii timpului intr-o atmosfera placuta. O oferta peste care nu trebuie sa se treaca. Pret: 26.000 Euro. Aceasta oferta apartine Companiei Galaxy Imob. Contact Non Stop.
Pret
26000 Euro


 

COD 382
Adresa 
Dambovita Fieni

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX461006 VANZARE CASA NOUA IN FIENI. Acest imobil reprezinta cu adevarat o oferta de nerefuzat avand in vedere, in primul rand raportul calitate/pret precum si multiplele oportunitati de utilizare a spatiului component. Casa cu o suprafata total de 100 mp este compusa dintr-un living cu un spatiu generos, doua dormitoare luminoase si spatioase, o bucatarie bine pozitionata in cadrul imobilului, cu acces atat din inteiorul cladirii cat si din exterior, o baie care permite diverse posibilitati de amenajare si un pod mansardabil dotat cu scara de acces modulara din holul principal al cladirii. Baia si bucataria dispune de gresie si faianta care insa in mod intentionat nu au fost aplicate pe pereti/podea tocmai pentru a pune la dispozita viitorului proprietar posibilitatea de a opta in privinta alegerii acestora. Podul mansardabil constituie in sine un avantaj specific al acestei cladiri dand posibilitatea viitorului proprietar sa amenajeze la nivelul acestuia a cel putin inca doua camere de locuit. Conformatia terenului in suprafata de 700 mp, aferent constructiei, este una aproape plana, asigurand posibilitati multiple de amenajare a curtii. Acesta are construit cai de acces betonate din exterior precum si in interior intre diferitele parti ale imobilului. Imobilul dispune deasemenea si de o mica si cocheta gradina cu pomi fructifieri situata in spatele casei la care se asigura accesul din curtea din fata pe o alee betonata dar si direct din bucatie printr-o usa de acces exterioara. Tot in gradina din spatele casei este construita separat de cladirea principala o pivnita, foarte bine intretinuta, ce constituie un extrem de util spatiu de depozitare. La finalizarea constructiei in anul 2008 s-a avut in vedere in primul rand realizarea unui camin primitor si relaxant pentru intreaga familie, la acest lucru contribuind desigur si amplasarea imobilului intr-o zona care asigura o ampla perspectiva asupra orasului Fieni cat si a reliefului colinar din jur . Acccesul din DN 71 care leaga Targoviste de Sinaia se realizeaza pe un drum recent modernizat (prin betonare) cu o panta blanda care permite cu usurinta circulatia rutiera si pietonala atat pe timpul verii cat si pe timpul iernii. Adevarata valoare a imobilului nu poate fi apreciata insa decat printr-o vizionare a acestuia in mod direct. Pret: 32.000 Euro. Aceasta oferta apartine Companiei Galaxy Imob. Contact Non Stop.
Pret
32000 Euro


 

COD 383
Adresa 
Dambovita Fieni

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX461004 VANZARE TEREN LA INTRARE IN ORASUL FIENI. Imobilul in suprafata totala de 615 mp este situat intr-o pozitie excelenta de-a lungul DN 71, la intrarea in orasul Fieni. in raport cu pozitia lui se preteaza la diverse investitii. Nu trebuie pierduta din vedere nici proximitatea fata de Fabrica de ciment Carpatcement, una dintre cele mai mari din tara (situata la aproximativ 200 m). Un avantaj al acestei oferte, care nu trebuie neglijat este si pretul fara concurenta. Pret: 3500 Euro. Aceasta oferta apartine Companiei GalaxyImob. Contact Non Stop.
Pret
3500 Euro


 

COD 384
Adresa 
Dambovita Runcu

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX461005 VANZARE TEREN 500 MP RUNCU. Imobilul este situat intr-o zona de o frumusete deosebita ce constituie punct de plecare in excursii si drumetii in Muntii Leaota. In imediata lui vecinatate sunt construite mai multe pensiuni si case de vacanta moderne. Ofera o perspectiva deosebita asupra dealurilor din jur acoperite cu paduri de foioase si brad si a vaii raului Runcu care curge in imediata apropiere. Conformatia terenului, aproape plana rezultata mai ales in urma amenajarilor executate de proprietar ii confera o valoare ridicata. Se preteaza foarte bine pentru construirea unei case de vacanta care va beneficia de avantajele linistii si relaxarii conferite de specificul zonei. Pret: 26000 Euro. Aceasta oferta apartine Companiei GalaxyImob. Contact Non Stop.
Pret
26000 Euro


Pagini:
Vizitatori online pe pagina: 1
Pagina a fost vizitata de: 15909 ori