Imobiliare Galaxy Imob Targoviste  


SERVICII OFERITE :

  • ● Consultanta imobiliara
  • ● Extras de carte funciara
  • ● Evaluari imobiliare
  • ● Servicii de Achizitionare & Vanzare
  • ● Cercetarea & Analiza Pietei
  • ● Serviciul de publicare a ofertelor

Oferte:
 

COD 406
Adresa
Dambovita Pucioasa

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX420909 Vanzare spatiu comercial 140 mp in zona centrala a orasului Pucioasa. Spatiul are o suprafata totala de 140 mp utili, fiind compartimentat in doua spatii astfel: - o incapere este formata din 3 camere semidecomandate ce au in total 70 mp; - a doua incapere este formata din 2 camere semidecomandate ce au in spate 2 depozite, centrala termica si grup sanitar. Spatiul are o dubla deschidere de 20 ml ceea ce asigura vizibilitate maxima, in plus este situat pe o artera circulata intens atat pietonal cat si auto. In plus acesta are iesire dubla. Datorita vadului comercial si traficului pietonal intens, precum si a vitrinei potentialul spatiului este deosebit permitand astfel functionarea oricarei activitati, chiar si birouri. Se gasesc urmatoarele utilitati: apa, curent, gaze, caTv, telefon, centrala termica. Pretul de vanzare este de 64.900 Euro negociabil. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE. CONTACT NON STOP. 0758.098.020
Pret
64900 €


 

COD 412
Adresa
Targoviste Exterior Sud

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX431038 De Vanzare casa la 5 km de Targoviste. Casa batraneasca compusa din 3 camere mari, doua holuri si o camara, din caramida,prevazuta cu doua intrari.Proprietatea dispune de 3000 de mp de teren, cu o deschidere stradala de 12 ml, fiind racordata la curent si apa de la conducta stradala. Camere sunt prevazute cu parchet si gresie, tamplarie din lemn, iar incalzirea se face prin sobe de teracota.Casa necesita renovare dar poate fi considerata o posibila investitie.Pretul de vanzare este de 37.900 euro negociabil. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE.CONTACT NON - STOP.
Pret
37900 € / Pret Fix


 

COD 419
Adresa
Gaesti Zona: Exterior Vest

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX431037 DE vanzare casa 5 camere Gaesti. Situat aproape de centru orasului Gaesti, imobilul dispune de 3 dormitoare spatioase,living si bucatarie cu design modern, baie si un hol mare din care se poate intra in fiecare camera.Anexat casei se gaseste o alta incapere, amenajata de proprietar ca fiind bucatarie de vara, mare si luminoasa. Imobilul este mobilat si utilat complet, modern, dispune de multiple imbunatatiri printre care termonpane, parchet, gresie si faianta, toate de foarte buna calitate.Ca si utilitati regasim, racordare la curent si gaze, apa fiind din sursa proprie(put absorbant si hidrofor), centrala proprie cu calorifere in toata casa, si specificam faptul ca partea din spate a casei este izolata termic. Ca si dependinta, in curtea frumos amenaja, regasim o camera de aproape 60 mp, din caramida, finisata, ce poate deservii multiple cerinte:spatiu de depozitare, garsoniera, spatiu comercial etc. Proprietatea se intinde pe un teren de 700 mp, amenajati in curte si gradina, cu o deschidere la strada de 20 mp, si delimitata de gard din beton cu porti din fier forjat, ce confera siguranta marita intregii proprietati. Pretul de vanzare este de 53.900 euro negociabil.MERITA VAZUTA. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE. CONTACT NON STOP.
Pret
53900 € / Pret Fix


 

COD 413
Adresa
Butimanu Judet: Dambovita

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX431039 De vanzare casa la 40 km de Bucuresti, si 35 km de Targoviste. Casa din caramida, compusa din trei camere mari, bucatarie si baie, renovata, cu tamplarie termopan si multiple imbunatatiri(gresie, faianta, parchet). Proprietatea dispune de 3000 mp de teren intravilan, din care 900 mp imprejmuiti, si restul cu posibilitate de parcelare.Terenul are deschidere la strada de 24 ml dar si deschidere la lac, situat in spatele proprietatii. Ca si utilitati , case este racordata la curent, are apa curenta proprie de la hidrofor, boiler si put absorbant, cit si fosa septica.Incalzirea se face prin sobe de teracota.Pretul de vanzare este de 200.000 euro negociabil. Zona linistita, deschiderea la lac a proprietatii si multiplele imbunatatiri ale casei sunt reale avantaje ale acestei proprietati. ACEASTA OFERTA APRTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE.CONTACT NON-STOP.
Pret
200000 € / Pret Fix


 

COD 414
Adresa
Gaesti Zona: Central

Tipul tranzactiei:
Inchiriere

Descriere
GLX431036 DE inchiriat casa 4 camere Gaesti. Imobilul se compune din 4 camere spatioase , bucatarie si doua holuri, fiind prevazuta cu 3 intrari.Proprietatea dispune de 500 mp de teren, compus din curte betonata si o frumoasa gradina amenajata cu bolta de vie. Casa este nelocuita, partial mobilata, racordata la utilitati(curent, apa si gaze, telefon), fiecare camera dispunind de sobe de teracota.Delimitarea proprietatii se face cu gard betonat, cu porti din fier forjat conferind siguranta imobilului. Pretul inchirierii este de 300 Ron, negociabil. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE. CONTACT NON STOP.
Pret
300 Lei / Luna negociabil


 

COD 394
Adresa
Dambovita Targoviste

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX400910 VILA P+1 superba de vanzare la 5 km de Targoviste, in zona Viforata-Aninoasa. Vila este situata intr-o zona preponderenta de case si vile, are suprafata construita de 200 mp si utila de 170 mp, este executata impecabil din caramida cu structura de rezistenta din beton armat, dispunand de un generos si practic spatiu interior compus din: Parter: - hol - un living open-space - o camera pt. fitness - o baie - terasa. Etaj: - hol - 3 dormitoare - un dressing spatios - o baie superba. Casa este complet finisata dispunand de finisaje de lux, centrala termica, usi si geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet nou si acoperita cu tabla Sidex. Terenul cu suprafata totala de 980 mp are deschiderea de 23 ml la sosea asfaltata. Avand in vedere pozitia imobilului, suprafata sa, precum si finisajele casei pretul o recomanda ca o buna achizitie. Pretul de vanzare este de 66.900 euro usor negociabil. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE. CONTACT NON-STOP.
Pret
66900 €


 

COD 416
Adresa
Gaesti Zona: Exterior Vest

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX431033 De vanzare casa la 10 km de Gaesti , 40 km de Targoviste si 75 km de Bucuresti. Casa batraneasca compusa din trei camere si bucatarie, nelocuita, construita din caramida.Proprietatea dispune de 1500 mp de teren, cu o deschidere stradala de 15 ml, fiind racordata la curent si la reteaua de apa,incalzirea imobilului facanduse prin sobe de teracota. Curtea este mare spatioasa,cu o frumoasa bolta de vie si pomi fructiferi.Pretul de vanzare este de 18 000 Euro.ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE. CONTACT NON STOP.
Pret
18000 € / Pret Fix


 

COD 393
Adresa
Dambovita Targoviste

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX400915 Casa batraneasca de vanzare in Razvad la 3 km de Targoviste, construita in anul 1952, compusa din 2 camere, camara, o bucatarie si o baie mica, toate acestea insemnand o suprafata construita de 66 mp. Casa este locuibila, cu fundatie din beton si acoperita cu tabla iar terenul aferent are suprafata de 600 mp, cu deschidere de 10 ml la sosea asfaltata. Zona in care este situata casa este una linistita, iar pretul de vanzare este 25.000 Euro negociabil. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE. CONTACT NON STOP 0758115405
Pret
25000 €


 

COD 395
Adresa
Dambovita Targoviste

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX410911 Vanzare apartament 3 camere Targoviste - deosebit de spatios. Imobilul se afla la etajul 7 al unui bloc cu 7 nivele fara acoperis, dotat cu interfon si parcare proprie IN CURTE cu supraveghere video si paza, situat in apropierea Complexului Comercial Pavcom, a Facultatii de Inginerie si a spitalului Judetean, la 2 minute de centrul orasului. Apartamentul dispune de: -gresie si faianta. -obiecte sanitare moderne. -parchet. -geamuri temopan cu tamplatie aluminiu. -centrala termica proprie -contorizare totala. Imobilul beneficiaza de 3 dormitoare mari, bucatarie generoasa, hol si living spatios, precum si de 1 baie spatioasa si de o debara mare, dispuse decomandat intr-un mod practic si modern. Mentionam faptul ca imobilul dispune de vedere dubla precum si de o terasa aptioasa, de un balcon la generos la dormitor, precum si de un spatiu de depozitare pe palier. Avand in vedere suprafata de 100 mp. utili, dispunerea imobilului, precum si anul constructiei, pretul de 64.900 Euro - NEGOCIABIL il recomanda ca pe o reala oportunitate. Aceasta oferta apartine Companiei GalaxyImob - contact NON-STOP 0758.098.022
Pret
64900 € / Luna


 

COD 402
Adresa
Dambovita Targoviste

Tipul tranzactiei:
Vanzare

Descriere
GLX420914 Vanzare teren industrial 17.000 mp in Targoviste exterior nord Terenul are o suprafata de 1.7 ha si se afla intr-o zona de nord a orasului, la 1 km, fiind amplasat la 100 m de DN 71, drumul ce face legatura intre Bucuresti si Sinaia. Datorita acestui fapt terenul este amplasat ideal pentru orice tip de activitate. Deschiderea este de 46,37 ml la drumul principal, plus acces la inca doua drumuri ce ies tot in DN 71. Terenul este intravilan. Utilitatile se gasec exact langa teren, fiind chiar si un transformator pe acesta. Terenul se preteaza oricarui tip de constructii industriale, constituind o buna ocazie de investitie. Pe teren se gaseste o mica constructie ce are 10 mp. Pretul de vanzare este atractiv: 23 euro/mp. negociabil. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXY IMOB TARGOVISTE. CONTACT NON STOP. 0758.098.020
Pret
391000 €


Pagini:
• Vizitatori online pe pagina: 1
• Pagina a fost vizitata de: 29322 ori