Colaboreaza cu noi!


            
SC GRAFIE APO SPITYA MU SRL portal ce ofera servicii online gratuite cu domeniu de activitate in imobiliar, administrare, turism si rental, experienta de 18 ani si cu un portofoliu vast de clienti nationali si internationali.

CAUTA COLABORATORI: societati cu experienta in marketing si administrarea de servicii online, pentru a dezvolta platforma online business ONE STOP SHOP

Colaboratori/parteneri de afacere sa aiba bune cunostinte de limba a tarii unde locuieste pentru a dezvolta platforma online rait.ro.

- Daca nu ti-e teama de provocari profesionale, esti probabil genul de persoana care va face echipa buna cu noi. Prin noi, te poti astepta la provocari profesionale si sprijin constant in orice moment al zilei.

- Dezvoltarea proiectului prevede o stransa colaborare cu investitorul (rait.ro), colaborare care prevede urmatoarele:

• Incheierea unui acord-cadru intre colaborator si investitor pentru inceperea si desfasurarea dezvoltarii.

• Colaboratorul va primi 30% din publicitatea contractata si va optine exclusivitate pe tara care o administreaza.
Cod caen...Vezi...pentru desfasurarea activitatii / colaborari. Facturarea comisionului de 30% se va opri de catre colaborator, diferenta va fi transferata de 70% in contul SC GRAFIE APO SPITYA MU SRL pentru activarea publicitati contractate.

• Din acest motiv portalul nostru constituie aceste valori prioritare, oferind un produs verificat in fiecare etapa, iar platile se efectueaza dupa finalizarea cu succes a fiecarei tranzactii.

- Conditiile de colaborare sunt extrem de avantajoase !

- Daca esti interesat de o cariera cu un potential mare de dezvoltare a societati pe care o conduci, trimite un e-mail la adresa contact@rait.ro cu C.V ul si cererea de colaborare, iar noi te vom contacta de indata.

- Iti place domeniul vanzarilor de servicii si produse on-line? Esti atras de marketing? Aplica pentru o colaborare cu site-ul RAIT.ro!