Informații


  Stim cat de importanta este dezvoltarea si promovarea afacerii dumneavoastra online.
Azi internetul este calea cea mai ieftina si rapida de informare asupra serviciilor si produselor pe care le aveti de oferit.


Solutia?

Devenind MEMBRU RAIT, orice agent imobiliar care activeaza în domeniul va beneficia de serviciile portalului nostru și veti fi in pozitii favorabile in motoare de cautare cu trafic insemnat de vizitatori, iar toate acestea se vor traduce în PROFIT. O investitie mai mica și cu certitudine o investitie mai buna!

• O interfata de comunicare care va actiona ca un factor de informare si promovare intre dumneavoastra și clienti in domeniu imobiliar.

Acces la cont Panel pentru a va putea adauga/modifica date de contact: nr de telefon, poze, oferte, sigla și unde veti primi mesaje, anunturi, chat.

Contract imobiliar în admin, va monitoriza proprietari care au incheiat contract de vanzare cu un agent și va trimite anunt catre toti membrii din tara in care proprietatea a fost scoasa la vanzare si agentia unde a fost încheiat contractul "contract online"

Lista Neagra: persoane care au dovedit neseriozitate Membrilor comunitati Rait.ro de pe intreg Mapamondul (Black List) ( Posibilitatea de adauga/sterge clientii neserioși)

• Ofertele vor fi trimise catre partenerii si colaboratorii RAIT selectati in admin.(Portofoliu Clientii adaugati de dvs intr-un tabel)

Recomandare Membru sau Client Rait.
Pentru ca, un agent imobiliar nu poate adera la platforma online rait.ro decat prin recomandare de catre un alt agent.

• Toate aceste date pot fi modificate de catre dvs oricand, in timp real si vor fi indexate de google in scurt timp.

• Serviciile sau produsele dvs vor fi promovate cu cheltuieli minime iar miile de vizitatori vor deveni clientii dumneavoastra!

• Deveniti agent imobiliar pe platforma rait.ro și veti avea posibilitatea de a publica oferte imobiliare, de schimbari ce au loc in cadrul activitatii desfașurate de d-voastra, asa veti controla situatia și piata în domeniul de activitate din orice colt al lumii.

• Rugamintea este sa verificati daca datele de contact și autorizatiile de functionare din admin sunt corect completate.

• Mai multe informatii le veti gasi in admin.

Data ultimei actualizari: 11/01/2023