Informații


  Stim cat de importanta este dezvoltarea si promovarea afacerii dumneavoastra online.
Azi internetul este calea cea mai ieftina si rapida de informare asupra serviciilor si produselor pe care le aveti de oferit.


Solutia?

Devenind MEMBRU RAIT, orice agent economic, organizatie care activeaza în domeniul turismului, transportului si imobiliar va avea posibilitatea de a beneficia de serviciile portalului nostru și veti fi in pozitii favorabile in motoare de cautare cu trafic insemnat de vizitatori, iar toate acestea se vor traduce în PROFIT. O investitie mai mica și cu certitudine o investitie mai buna!

• O interfata de comunicare care va actiona ca un factor de informare si promovare intre dumneavoastra și clienti in sistem exclisivist.

Acces la cont Panel pentru a va putea adauga/modifica date de contact: nr de telefon, poze, oferte, sigla și unde veti primi rezervari, mesaje, anunturi, chat.

• Pentru agenții imobiliare, vor primi toti membri anunt imobiliar în admin postata de utilizatorii particulari, va monitoriza proprietari care au incheiat contract de vanzare intr-o agentie membra și va trimite anunt catre toti membrii din tara in care proprietatea a fost scoasa la vanzare si agentia unde a fost încheiat contractul "contract online"

Lista Neagra: persoane care au dovedit neseriozitate Membrilor comunitati Rait.ro de pe intreg Mapamondul (Black List) ( Posibilitatea de adauga/sterge clientii neserioși)

Rezervari online: hotel, pensiune, restaurant, bar, disco-club, cu monitorizare pe camera, local sau masa (se primește e-mail de avertizare pentru a verifica in admin rezervarea trimisa de utilizator)

• Ofertele vor fi trimise catre partenerii si colaboratorii RAIT selectati in admin.(Portofoliu Clientii adaugati de dvs intr-un tabel)

• Posibilitatea de a adauga oferte, în Romana, Engleza, Spaniola, Italiana, Germana,  Greaca, Rusa, Maghiara, Franceza etc din adminul dvs, daca ati generat link pentru tara respectiva.("Variante lingvistice")

Recomandare Membru sau Client Rait.
Pentru ca, un membru nu poate adera la platforma online rait.ro decat prin recomandare de catre un alt Membru.

• Toate aceste date pot fi modificate de catre dvs oricand, in timp real si vor fi indexate de google in scurt timp.

• Serviciile sau produsele dvs vor fi promovate cu cheltuieli minime iar miile de vizitatori vor deveni clientii dumneavoastra!

• Deveniti membru și veti avea posibilitatea de a publica serviciile si produsele oferite, de schimbari ce au loc in cadrul activitatii desfașurate de d-voastra, asa veti controla situatia și piata în domeniul de activitate din orice colt al lumii.

• Rugamintea este sa verificati daca datele de contact și autorizatiile de functionare din admin sunt corect completate.

• Atunci cand înregistrati societatea și primiti e-mail de confirmare, programul va seta automat 15 zile demo.

• Mai multe informatii le veti gasi in admin.

Data ultimei actualizari: 01/02/2017