Recomandare Agent


            
SC GRAFIE APO SPITYA MU SRL portal ce ofera servicii online cu domeniu de activitate in 
: imobiliartransportturism si rent a car, experienta de 12 ani si cu un portofoliu vast de clienti nationali si internationali.

CAUTA COLABORATORI: societati cu experienta in marketing si administrarea de servicii online, pentru a dezvolta platforma online business ONE STOP SHOP

Colaboratori/parteneri de afacere sa aiba bune cunostinte de limba a tarii unde locuieste pentru a dezvolta platforma online rait.ro.

- Nu este usor sa lucrezi pentru noi deoarece avem mari asteptari din partea colaboratoriilor nostri. Fiind un furnizor de servicii ONLINE pe intreg mapamondul cu activitati multiple, cerem de cele mai multe ori capacitatea de a realiza mai multe activitati in acelasi timp (multitasking).

- Daca nu ti-e teama de provocari profesionale, esti probabil genul de persoana care va face echipa buna cu noi. Prin noi, te poti astepta la provocari profesionale si sprijin constant in orice moment al zilei.

- Dezvoltarea proiectului prevede o stransa colaborare cu investitorul (rait.ro), colaborare care prevede urmatoarele:

• Incheierea unui acord-cadru intre colaborator si investitor pentru inceperea si desfasurarea dezvoltarii. In acest acord se specifica costul investitiei si modalitatile de plata, ambele fiind influentate de gradul de succes al operatiunilor.

• Colaboratorul va primi 50% din serviciile cerute de catre membri si va optine exclusivitate pe tara care o administreaza.
Cod caen...Vezi...pentru desfasurarea activitatii / colaborari. Facturarea comisionului de 50% se va emite de catre colaborator la sfarsitul lunii.
Plata se efectueaza pe 15 ale lunii, pentru luna ce a trecut.

• In sarcina colaboratorilor cade obligatia de infiintare a unei societati in Romania/tara unde activeaza, si obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilor necesare. O data cu semnarea contractului Portalul Rait va plati comisionul realizat de colaborator.

• Din acest motiv portalul nostru constituie aceste valori prioritare, oferind un produs verificat in fiecare etapa, iar platile se efectueaza dupa finalizarea cu succes a fiecarei tranzactii.

- Conditiile de colaborare sunt extrem de avantajoase !

- Daca esti interesat de o cariera cu un potential mare de dezvoltare a societati pe care o conduci, trimite un e-mail la adresa contact@rait.ro cu C.V ul si cererea de colaborare, iar noi te vom contacta de indata ce vom avea un post vacant potrivit aptitudinilor si experientei tale.

- Iti place domeniul vanzarilor de servicii si produse on-line? Esti atras de marketing? Aplica pentru o colaborare cu site-ul RAIT.ro!