Rental
Companii Rent a Car, Car Sharing,Regim Hotelier, Utilaje industriale si Agricole de pe intreg mapamondul
Administrare
Administrare si Asigurare de spatii comerciale si industriale, case, apartamente, cladiri birouri, de pe intreg mapamondul
Realtor
REALTOR de pe intreg mapamondul. Contract Reprezentare Exclusiva
Turism
Servicii de concierge,Agentii de Turism,Hotel,Pensiune,Vila,Han Cabana,Disco Club,Restaurant,Bar Cafenea de pe intreg mapamondul
Totul despre cumparare
Cumpararea casei/locuintei
In cele ce urmeaza comentam cele mai frecvente întrebari privind cumpararea casei/locuintei. Daca vi se pare ca întrebarile dvs. nu îsi gasesc raspunsul în aceste randuri, ne puteti contacta la telefonul firmei si va vom raspunde cu cea mai mare placere.
Care sunt avantajele de a lucra cu un consilier imobiliar pentru a cumpara o locuinta?
Cumpararea unei locuinte este una din acele experiente care ne dau sentimentul de împlinire; totodata este una din cele mai provocante experiente. Daca acum cumparati pentru prima data, procesul va poate parea coplesitor. Si chiar daca ati mai trecut prin acest proces de cateva ori, fiecare mutare este diferita, pastrând noi si noi surprize.
Astfel un avantaj evident în a lucra cu un consilier imobiliar este faptul ca nu treceti singur prin acest proces. Un consilier bun, are pregatirea, savoir-faire-ul si experienta necesara pentru va ajuta la fiecare pas, pentru a face ca procesul de cautare, cumparare si mutare în noua locuinta sa fie cât mai usor, rapid si agreabil.
Un alt avantaj este faptul ca un consilier imobiliar reprezinta cea mai valoroasa sursa de informare despre tendintele pietei, comunitati, cartiere, si în special despre imobilele oferite spre vânzare intr-o anumita zona. Nu uitati ! Nu toti cei care vând un imobil au un anunt la ziar sau un semn în fata casei. Consilierul imobiliar va poate oferi in orice moment o "radiografie" a unei zone imobiliare, rezultata din permanenta legatura cu informatia conexa fiecarei oferte existenta pe piata imobiliara.
Unde încep sa caut o casa / locuinta ?
Pentru inceput trebuie sa va gâditi la ce anume cautati. Puteti începe prin a va stabili prioritatile pentru urmatoarele elemente:
Localizare:
Va mutati din motive de serviciu sau din preferinta pentru alta zona ?
Cum va va afecta alegerea facuta distanta fata de scoli, magazine si mijloacele de transport ?
Preferinte personale:
Cât de mare doriti sa fie locuinta ?
Ce fel de arhitectura preferati ?
În ce cartier ?
Buget:
Cât puteti aloca pentru întretinerea ulterioara a locuintei ?
Cum gasesc consilierul imobiliar potrivit ?
Cuvântul cheie aici este "potrivit". Devreme ce aveti de unde alege, este foarte important sa gasiti acel consilier imobiliar care sa înteleaga pe deplin dorintele dumneavoastra, nevoile si preferintele personale, si pe a carui judecata personala si profesionala o respectati. Discutati cu câtiva consilieri imobiliari din oras si apoi, alegeti.
Când încep sa vizitez locuinte, ce ar trebui sa urmaresc în primul rând ?
Locuinta pe care în final o alegeti sa se numeasca "acasa" va juca un rol covârsitor în viata familiei dumneavoastra. O locuinta poate fi o investitie excelenta, dar si mai important, trebuie sa se potriveasca într-adevar modului dumneavoastra de viata, cu spatii si forme care satisfac toti memebrii familiei.
Cand vizionati apartamente / case acordati atentie deosebita urmatoarelor aspecte:
. Este suficient spatiu pentru dumneavoastra acum si in viitor ?
. Planul locuintei este potrivit pentru familia dumneavoastra ?
. Exista destul loc de depozitare ?
. Va trebui sa schimbati diferitele aplicatii ?
. Curtea (daca exista ) are marimea pe care o doriti ?
. Sunt destule sali de baie ?
. Câte modificari si redecorari va trebui sa efectuati imediat ce o cumparati ?
. Mobila de care dispuneti se va potrivi in noua locuinta ?
O casa noua valoreaza la fel de mult cât una veche ?
Aceasta este o problema de gust. Atat locuintele noi cât si cele vechi prezinta avantaje distincte, acestea depind de gustul personal si de stilul de viata.
Ce ar trebui sa întreb despre fiecare locuinta pe care o vizionez ?
Ca litera de lege, puneti orice întrebare despre anumite camere, dotari si functii. Fiti atenti al acele zone ale locuintei care vi se par problematice. Si mai ales, daca aveti senzatia ca nu vi s-a raspuns la întrenbare întrebati pâna sunteti multumit de raspuns.
Ce ar trebui sa spun consilierului cu care lucrez despre locuintele pe care le vizionam?
Spuneti consilierul absolut tot ceea ce v-a placut si ce nu v-a placut la fiecare dintre locuintele vizitate. Nu va simtiti stânjenit sa vorbiti despre neajunsurile imobilelor. Este prea mica ? Spuneti acest lucru consilierului. Totul este perfect exceptând dusumeaua? Consilierul imobiliar trebuie sa afle si acest lucru.
Câte locuinte ar trebui sa vizitez înainte de a cumpara?
Nu exista un anumit numar prestabilit. Cu cât dati mai multe detalii consilierului cu atât va veti apropia mai repede de ofertele care va pot multumi. Puteti gasi locuinta ideala pentru dumneavoastra chiar de la prima vizionare.